Funderingsherstel

Funderingsherstel nodig?

Van der Geest Heiwerk is uw specialist in het herstellen van funderingen

Funderingsherstel of versteviging kan worden uitgevoerd bij verzakte funderingen, maar ook bij funderingen die gebruikt gaan worden met grotere belastingen. Het is belangrijk om de fundering van gebouwen in goede staat te houden, en te verstevigen als er sprake is van verzakking. Verzakte funderingen kunnen leiden tot gevaarlijke en onveilige situaties. 

Funderingsadvies

Vaak wordt er een funderingsadvies opgesteld door een constructeur. De herstelmaatregelen bestaan vaak uit het slaan van extra heipalen vlak naast de bestaande fundering. Vervolgens wordt de nieuwe paal verbonden met de oude fundering, waardoor deze extra steun gaat geven.

Wat doet Van der Geest Heiwerk nog meer?

Naast funderingsherstel, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van stalen buispalen, die veel als heipalen gebruikt worden. Ook doen we aan heiwerk, waarbij we de grond gereed maken voor bouw. Tot slot maken we altijd de grond geschikt voor het heiwerk, wat we ook doen bij onze grondwerk werkzaamheden. 

stalen buispaal funderingsherstel

“Van der Geest Heiwerk weet waarom fundering herstel zo belangrijk is voor de veiligheid

Heiwerk funderingsherstel

Wij kunnen verzakte funderingen herstellen door ze weer te verstevigen. Soms komt het ook voor dat de fundering meer en zwaardere belasting gaat krijgen. Dan slaan wij meer heipalen rondom de oudere fundering heen, zodat er extra steun wordt gegeven.

  • Efficient fundering herstel bij verzakkingen
  • Ook met het oog op toekomstige zwaardere belasting
  • Vaak op basis van een officieel funderingsadvies

Grondwerk voor funderingen

Om veilig en efficiënt te kunnen heien, is het belangrijk dat de grond helemaal geprepareerd is. Daarom voeren wij, met behulp van kleine machines, eerst het nodige grondwerk uit. Dit kunnen wij snel doen, zodat het heiwerk niet lang op zich laat wachten.

  • Een veilige basis voor bouwprojecten
  • Snelle oplevering met behulp van kleine machines
  • Heiwerk sneller klaar

Bekijk enkele van onze heiwerk projecten

funderingsherstel stalen buispaal

Fundering herstel

Funderingsherstel of versteviging kan worden uitgevoerd bij verzakte funderingen, maar ook bij funderingen die gebruikt gaan worden met grotere belastingen.

Lees meer »

Heien stalen buispalen

De meeste heipalen die op moeilijk bereikbare plekken worden aangebracht, betreffen stalen buispalen. Stalen buispalen zijn snel aan te brengen en op deze manier kunnen de palen in het werk gerealiseerd worden.

Lees meer »

Grondwerk voor funderingen

Naast heiwerk moet er voor het maken van de fundering het nodige grondwerk uitgevoerd worden. Omdat wij kleine machines hebben, kunnen wij het grondwerk gemakkelijk en snel uitvoeren.

Lees meer »
funderingsherstel stalen buispaal

Veelgestelde vragen

De levensduur van funderingsherstel varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type fundering, de ernst van het probleem, het materiaal waaruit de fundering is gemaakt, en de mate van regelmatig onderhoud. Gemiddeld genomen kan funderingsherstel echter vele tientallen jaren meegaan, soms zelfs meer dan een eeuw.

De kosten voor funderingsherstel variëren sterk, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ernst van het funderingsprobleem, het type fundering, de grootte van het gebouw, de toegankelijkheid van de locatie en de regionale prijsverschillen. Het is moeilijk om een exact bedrag te geven zonder specifieke details over het project, maar ik kan je een algemeen idee geven van de kosten. Van der Geest Hillegom geeft van tevoren altijd een scherpe offerte. 

Naast hei werkzaamheden zijn we ook erg bekwaam met allerlei soorten grondwerk . Daarnaast zijn we zeer gespecialiseerd in drainage van water. Tot slot verhuren wij ook ons materiaal, van graafmachines tot trekkers. 

Wij nemen veel projecten aan als hoofdaannemer in de Duin- en Bollenstreek omdat wij de capaciteit en kennis hebben om projecten volledig te realiseren. Echter kunnen wij ook leveren aan andere hoofdaannemers. Bij bouw- en infra projecten werken wij meestal in onderaanneming.