Heiwerk

Heiwerk fundering

Het bedrijfsonderdeel Van der Geest heiwerk richt zich volledig op heiwerk fundering, met als hoofdzaak het aanbrengen van heipalen. Het heibedrijf is gespecialiseerd in klein heiwerk op soms moeilijk bereikbare locaties. Naast het heiwerk voeren wij vaak ook het bijbehorende grondwerk uit, waar wij ook speciale machines voor hebben.

Wij kunnen heipalen aanbrengen voor:

  • Serrebouw
  • Tuinmuren
  • Garages en schuren
  • Terrassen
  • Aanbouwen
  • Versteviging van bestaande funderingen
  • Inpandig heiwerk
heiwerk fundering

Behoefte aan professioneel heiwerk?

Vakkundig heiwerk is essentieel om veilig te kunnen wonen, werken of recreëren. De combinatie heiwerk en grondwerk kunnen wij van Van der Geest volledig verzorgen. Voor het maken van een stevige en betrouwbare fundering, is grondwerk namelijk noodzakelijk. Gelukkig hebben wij de juiste machines én jarenlange ervaring tot onze beschikking. Heiwerk fundering kent voor ons geen geheimen, of het nu om een groot of kleiner project gaat. 

Lees meer over onze heiwerk projecten

Fundering herstel

Funderingsherstel of versteviging kan worden uitgevoerd bij verzakte funderingen, maar ook bij funderingen die gebruikt gaan worden met grotere belastingen.

Lees meer »

Heien stalen buispalen

De meeste heipalen die op moeilijk bereikbare plekken worden aangebracht, betreffen stalen buispalen. Stalen buispalen zijn snel aan te brengen en op deze manier kunnen de palen in het werk gerealiseerd worden.

Lees meer »

Grondwerk voor funderingen

Naast heiwerk moet er voor het maken van de fundering het nodige grondwerk uitgevoerd worden. Omdat wij kleine machines hebben, kunnen wij het grondwerk gemakkelijk en snel uitvoeren.

Lees meer »

Offerte nodig?