Over ons

Ons bedrijf is ontstaan in 1958 en is begonnen als loonbedrijf. Rond de jaren ’70 zijn wij steeds vaker grondwerk gaan uitvoeren en aannemen. In 1993 werd er een grote stap gezet om te starten met drainagewerk. Tegenwoordig is onze naam niet meer weg te denken uit de drainagewereld en is drainage uitgegroeid tot één van onze grootste specialisaties. We zijn dan ook een trots drainagebedrijf in en rondom de Bollenstreek. In 2014 zijn ook met een gespecialiseerd heibedrijf van start gegaan: Van der Geest Heiwerk.

Ontwikkeling

Naast diverse aanvullingen in ons portfolio, zijn wij in de loop der jaren ver ontwikkeld op het gebied van kennis in de grond- weg- en waterbouw. Daarnaast is het mogelijk geweest om een groot en professioneel machinepark op te zetten, waardoor wij al onze klanten kunnen blijven bedienen. 

Ons doel

Ons doel is om onze klanten te blijven bedienen, met de juiste kwaliteit van mensen en materieel. Daarnaast blijven wij onze klanten ontzorgen door het aanbieden van een breed pakket van werkzaamheden, en deze nog steeds uit te breiden. 

Onze mensen

Achter Van der Geest Hillegom staat een gedreven team wat al tientallen jaar met veel plezier mooie projecten oppakt. Het team wordt aangestuurd wordt door

Mike van der Geest

Herman van der Geest

Mark van der Harm

Onze certificaten

ISO certificaat
Met dit certificaat is kwaliteitsgarantie bij de klant standaard aanwezig,
Wij nemen veiligheid, gezondheid en duurzaamheid erg serieus.
Veiligheidsgedrag blijven verbeteren
Milieubewust ondernemen

U vindt ons hier

Ons mooie bedrijf is gevestigd in hartje Hillegom in de Bollenstreek. Gemakkelijk te bereiken vanuit de streken Haarlem, de Haarlemmermeer en Leiden. Wilt u met ons een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met ons. Ons adres: Oude Weerlaan 67, 2181HZ Hillegom.

BOLLENSTREEK

Een economisch
sterke Bollenstreek

Wij zetten ons onder andere continu in voor het behoud van een economische sterke Bollenstreek. De Bollenstreek is wereldbekend en de export levert Nederland veel werk op. Wij zijn continu bezig met het helpen van landeigenaren, waarin zij slimmer en goedkoper hun teelt kunnen laten voortbestaan. Daardoor is en blijft het aantrekkelijk om bollenteelt te stimuleren. 

Een economisch sterke Bollenstreek