Grondverzet

Van der Geest Hillegom biedt naast de verschillende vormen en combinaties van grondwerk ook grondverzet uit. Onder verschillende vormen van grondwerk verstaan we: bouw- en infraprojectennatuurontwikkelingland verkavelen en land verbeteren. 

Wat is grondverzet?

Grondverzet is de basis van vele projecten. Om een weg of constructie te kunnen bouwen moet er eerst een hoeveelheid grond worden uitgegraven of opgehoogd. In het kort betekent grondverzet  dus ook wel het uitgraven en verplaatsen van de bodem. De algemene benaming hiervoor is grondwerk of grondverzet. Het aanbrengen van verhardingen zoals opritten, paden en funderingsmaterialen valt hier ook onder. Na dit proces is de bouwplaats gereed om ingericht te worden. 

 

Wat valt er onder grondverzet?

Uitgraven bollengrond
Uitgraven bollengrond

Grondverzet  bestaat uit het ontgraven en aanvullen van bouwputten, ontgraven van inritten en terrassen, maken van grondwerk voor bestrating, graven en leggen van riool, spitten van tuinen, rooien en afvoeren van stronken en het zeven, inzaaien en egaliseren van grond. 

Uw project op maat

Bij het verzetten van grond gaat het om het ontgraven, transporteren, inrijden, spuiten, spreiden en onder profiel brengen van grond. Sinds 2008 moet het verplaatsen van bodemverontreiniging bij uitgravingen worden vermeden, doordat er strengere regels van toepassing zijn. Van der Geest Hillegom zorgt ervoor dat iedere klus op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op!

Wat u kunt verwachten van ons

Grondverzet
Grondverzet
  • Ervaren machinist grondverzet
  • Up-to-date machinepark 
  • Flexibel ervaren team
  • Grondverzetbedrijf met +50 jaar ervaring
  • Bekende naam opgebouwd
  • Diverse samenwerkingen mogelijk
  • Variatie in specialisteiten

Grondverzet Bollenstreek

Van der Geest grondverzet staat als grondverzet specialist bekend in de Bollenstreek mede door onze vele projecten die we naar tevredenheid hebben gerealiseerd.
De basis van ons grondverzetbedrijf is +50 jaar geleden gestart in het dorp Hillegom, de plek waar de huidige Bollenstreek zijn oorsprong vond. 

Onderstaand de belangrijkste plaatsten uit de Bollenstreek belicht.

Grondverzet Hillegom

Grondverzet Nieuw Vennep

Grondverzet Beinsdorp

Grondverzet Leiden

Grondverzet Lisse

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.