Fundering Amsterdam

Een bestaande uitbouw van een woning in Amsterdam was gefundeerd op de ondergrond. Wij hebben deze fundering voorzien van nieuwe heipalen, betonfundering en vloer, zodat de aanbouw in de toekomst niet meer zal zakken. Hieronder een selectie van een aantal foto’s van dit project. 

Fundering Amsterdam - veilig en betrouwbaar

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een betrouwbare fundering in Amsterdam? Vele woningen of bedrijfspanden in Amsterdam zijn afhankelijk van oude funderingen. En verzakking ligt in de hoofdstad ook nog op de loer. Daarom is het zeer aan te raden om eens te kijken naar de fundering. Van der Geest heeft jarenlange ervaring voor het verstevigen van funderingen, het vervangen van de nodige heiconstructies en heeft alle machines in huis die hiervoor nodig zijn. Zie ook onze heiwerk diensten. 

Waarom een goede fundering in Amsterdam belangrijk is

Amsterdam is gebouwd op een complexe ondergrond met veel water en slappe bodemlagen, zoals veen en klei. Deze bodemgesteldheid maakt het noodzakelijk om een solide fundering te hebben om te voorkomen dat gebouwen verzakken of scheef gaan staan. Daarnaast kent Amsterdam een relatief hoge waterstand. Het grondwaterpeil kan hierbij  invloed hebben op de stabiliteit van gebouwen. Een goede fundering is essentieel om te voorkomen dat gebouwen worden aangetast door grondwater. Een goede fundering Amsterdam is dan echt noodzakelijk. 

Neem contact op met Van der Geest

Bel gerust naar 06 – 154 394 46 en wij sturen een offerte op maat. Algemene vragen beantwoorden wij uiteraard ook graag!

Eigenaar Van der Geest Grondwerken

Gerelateerde berichten

Sportvelden 2023

Voor verschillende klanten in Nederland hebben wij sportvelden gerenoveerd of