Sportveld Drainage2020-08-17T13:00:55+02:00

Drainage

Sportveld Drainage

Sportvelden zijn vaak gelegen op lastig bereikbare locaties. Daarnaast mag er geen schade aangebracht worden aan het bestaande veld of omliggende inrichting. Met onze kleine drainagemachine kunnen wij snel en zorgeloos drainage aanbrengen op alle sportvelden. Met een graafdiepte van 0 cm tot 1,30 meter zijn we flexibel en kunnen alle systemen worden aangebracht.

Afvoerband

Met de afvoerband kan de uitkomende grond direct worden afgevoerd d.m.v. kleine kiepers. Er komt op deze manier geen overtollige grond op het sportveld te liggen.

Zandvulling

Door middel van een trechter achterop de machine kan zand direct bovenop de drain aangebracht worden. Door een verstelbare schuif kan de gewenste zandaanvulling zeer nauwkeurig aangebracht worden. Daarnaast is het mogelijk om met onze rupssleuvenvuller zand aan te brengen, zelfs op slecht berijdbare locaties.

Sleufloos

Bij sommige sportvelden is het mogelijk om de drainage sleufloos aan te brengen. Bijvoorbeeld als de drainage in een bestaand zandpakket wordt aangebracht. Door het sleufloos aanbrengen van de drainage wordt de onder-baan minimaal aangetast.

Offerte nodig?